ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BRAND

Η ομάδα της CANNAWORLD ασχολείται με την εμπορία ανθών, βοτάνων, ελαίων, καλλυντικών και τροφίμων, καθώς και με τη δημιουργία νέων brand στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Η εταιρεία διαθέτει συμβουλευτικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε πελάτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους προϊόν απο το στάδιο της ύλης έως τη συσκευασία του και το πρεστίζ του, χωρίς να χρειάζεται ο ασχοληθούν με πρόσθετες διαδικασίες, καθώς φροντίζουμε εμείς για τα πάντα.

Επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας, μαζι με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, μπορούν να καλύψουν με επιτυχία τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη καθ΄όλη τη διάρκεια υλοποίησης, απο την έρευνα έως και την συσκευασία. Η γραφιστική ομάδα μας θα δημιουργήσει την εταιρική ταυτότητα, το λογότυπο, τα χρώματα και την μορφή της συσκευασίας του προϊόντος σας μέσα από λεπτομερή σχεδιασμό δημιουργόντας το brand, που θα είναι αποκλειστικά δικό σας.

Η ομάδα μάρκετινγκ της CANNAWORLD μπορεί να σας υποδείξει τον τρόπο, τον στόχο και το κίνητρο για να γίνεται μία επιτυχημένη εταιρεία με πιστούς πελάτες, που θα αναγνωρίσουν την επωνυμία σας και θα ωθήσει τους ανταγωνιστές σας να ακολουθήσουν την δική σας στρατηγική προσέγγισης. Με προθυμία θα σας βοηθήσουμε να θεμελιώσετε μία γερή βαση, αναπτύσσοντας ένα ψηφιακό σχέδιο μάρκετινγκ με σαφείς στόχους, που θα αποτελέσουν τη σταθερή βάση εξέλιξης της επιχείρησης σας για την αποκτησης μεριδιου προώθησης στην τοπικη και παγκοσμια αγορά.

Μέσα απο προσωπική εμπειρία και βιώματα η επιστημονική ομάδα της CANNAWORLD, συνεχώς εξελίσσεται και ερευνά νέα καινοτόμα προϊόντα, διαπιστώνει και εξελίσσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης και αποσκοπεί να βοηθήσει, αλλά και να δώσει ελπίδα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους.

ΛΑΔΑΚΙ CBD 15% FLOWER OF LIFE

ΑΝΘΟΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ CANNAKING BLACK MAMBA

CANNA420 ΑΝΘΟΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ MANGO

Χάρη στην καθημερινή ενημέρωση με θεράποντες, αλλά και ασθενείς, καταρρίπτουμε μύθους και δίνουμε λύση σε κάθε τους πρόβλημα. Ενημερωνόμαστε για νέες ποικιλίες, νέα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας με σεβασμό πάντα απέναντι στον συνάνθρωπο, αλλά και τη φύση.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΧΑΡΗΣ

Τηλ: (0030) 6945514576

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Tηλ: (0030 6942223796)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@cannaworld.gr
Website: cannaworld.gr
Τηλέφωνο: (+30) 2241 064 248
Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Υδραίου 16, Ρόδος, 85100 Ελλάδα